;

Green 4U Sweden AB

IP-nummer: 12-10911

Green 4U Sweden AB är ett nystartat företag som odlade sina första grödor säsongen 2021. Odlingarna ligger utanför Kristanstad och här odlar paret Micke och Nina olika typer av sallader till exempel Hjärtsallat och Romansallat. 

 

Både Micke och Nina har ett otroligt driv att driva företag. De brinner för att leverera produkter och det går inte att ta minste om deras passion för odlingen och deras företag när man träffar dem. 

 

 

 

 

Green 4U Sweden AB
per mattissons väg 47
291 91 KRISTIANSTAD

Hos Green 4U Sweden AB odlas

Hjärtsallad

Hjärtsallat

Maj - Oktober

Svenskodlad isbergssallad

Isbergssallat

Maj - Oktober

Nouvelle sallat är en populär favorit

Nouvelle Sallat

Maj - Oktober

Romansallat är en god sallad som odlas av Sydgrönt

Romansallat

Maj - Oktober

En ättiksgurka ute på friland, en hand lyfter upp den från marken

Ättiksgurka

Juli - September

Hjärtsallat

Hjärtsallad, eller Little Gemsallad som den även kallas, är en sallad med små fina något ovala huvuden. Hjärtsallat finns som både grön och röd. Den är krispig i konsistensen och har lätt krusiga blad med en söt något nötig smak. Hjärtsallat passar bra till mycket. När sallaten är mogen för skörd sker detta för hand genom att man skär av sallaten vid roten och tar bort de yttersta bladen som skyddat på fälten. Efter skörd förpackas hjärtsallaten, oftast i tvåpack.

 

 

 

Hjärtsalladsplantor odlade i prydliga rader på öppet fält
BLI ODLARE

Upptäck alla fördelar med att jobba ihop

I SydGrönts organisation arbetar vi tillsammans med odlingsplanering och produktutveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans bygger vi vår gemensamma portfölj och erbjuder ett totalsortiment av svenska produkter till grossister och dagligvaruhandeln.

Vi är också en EU-godkänd producentorganisation, vilket ger investeringsmöjligheter för våra medlemmar.