;

Johan Svensson

IP-nummer: 12-10746

Johan Svensson växte upp med familjens odling men bestämde sig för att bli snickare efter gymnasietiden, ett år senare insåg han att det inte kändes som rätt sak för honom.

Längtan efter lantbruket resulterade i en lantmästarexamen 2015 och arbete på familjegården, både i egna företaget och i föräldrarnas företag.

Nära havet på Bjärehalvön odlar han likt många andra god Färskpotatis. Odlarna emellan tar ofta hjälp av varandra för att kunna utveckla och utvecklas.

Johan Svensson
Öllövsvägen 119
269 93 BÅSTAD

Johan Svensson

Hos Johan Svensson odlas

Färskpotatis som odlas mellan maj till september

Potatis färsk

Juni - September

Vi är SydGrönt!

Vi är SydGrönt!

En Sveriges största leverantörer av svenskodlade frukter, grönsaker och bär. Chansen är stor att du någon gång serverat och ätit råvaror från våra odlare.

Vi ägs till 100% av våra odlare och eventuell vinst går tillbaka till våra medlemmar, odlarna.

Tillsammans med våra certifierade medlemmar planerar vi noggrant och odlar efter gårdens unika förutssätningar. SydGrönt ansvarar för försäljning, transport, marknadsföring och administration. 

Allt vi gör på sydGrönt bygger på en grön omtanke. Och genom långsiktga val och samarbeten är vi resurseffektiva och slösar inte utan spar på jordens ändliga resurser och motverkar matsvinn. 

vi har levererat färska grönsaker till våra kunder sedan 90-talet och vi vill fortsätta göra det i många generationer framåt. 

Se filmen där vi berättar hur vi på SydGrönt jobbar tillsammans HÄR!

 

 

 

BLI ODLARE

Upptäck alla fördelar med att jobba ihop

I SydGrönts organisation arbetar vi tillsammans med odlingsplanering och produktutveckling, försäljning och marknadsföring. Tillsammans bygger vi vår gemensamma portfölj och erbjuder ett totalsortiment av svenska produkter till grossister och dagligvaruhandeln.

Vi är också en EU-godkänd producentorganisation, vilket ger investeringsmöjligheter för våra medlemmar.